Священик Волинської єпархії та вихованці недільної школи селища Цумань взяли участь у церемонії запалення різдвяної ялинки у Луцьку

22_img_418519 грудня в день святого Миколая на Театральному майдані Луцька відбулася традиційна щорічна церемонія запалення міської різдвяно-новорічної ялинки. Участь у заході взяли луцький міський голова Микола Романюк, представники  духовенства та громадськості міста.

Оскільки церемонія запалення міської ялинки відбулася у день пам’яті святителя  Миколая, то відповідно, відбулося дійство присвячене цьому святому угоднику Божому. У концертній програмі взяли участь і вихованці недільної школи Свято-Покровського храму селища Цумань Ківерцівського благочиння.

З благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, участь у дійстві запалення ялинки та на вшoriginal-12анування святого Миколая – небесного покровителя Луцька взяв настоятель Свято-Покровського храму селища Цумань протоієрей Михайло Кулакевич. Він переказав присутнім благословення і вітання від владики Нафанаїла та зауважив, що приклад святителя Миколая Мирлікійського кожному вказує на те, що людина покликана творити добро.

Фото тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *