Православний відпочинок дітей поблизу санаторію Червона калина

Минулого тижня діти недільних шкіл селища Цумань, сіл Карпилівка та Залісоче прийняли участь у літньому таборі. Це дозвілля організували настоятелі парафій вище згаданих населених пунктів, а також  вчителі та учасники православних молодіжок. Табір тривав чотири дні та за цей короткий, здавалося, відрізок часу всі отримали масу позитивного настрою, налагодили дружні відносини, а головне, дізналися більше про свою  православну віру і єдиними устами славили Бога у молитвах під відкритим небом.

Кожен день розпочинався і закінчувався спільними молитвами всіх учасників табору, що було не зрозумілим священики розтлумачували дітям. Молитвами і супроводжувалася трапеза відпочиваючих. Ну, звичайно, не обходилося без фіскультхвилинок та музичних флеш-мобів, купання та різних корисних для дітей розваг. Учасники табору  були поділені на сім загонів, кожен загін мав свого капітана та вожатих, придумали свою назву та речівку. Особливо красиво вихованці недільних шкіл розказали про свої храми у вигляді презентацій та показали інсценівки за Біблійними сюжетами. Діти продемонстрували свої таланти в “Голосі калини“, в “Козацьких забавах”, в футбольних турнірах, обрали міс та містера табору. Всі учасники отримали масу позитиву та користі, оздоровилися на свіжому повітрі, а головне, навчилися єдиними дитячими устами славити Бога у молитвах та піснеспівах. Вітанням у таборі були слова апостола Павла – Радуйтеся! Раділо серце і душа від того, що в сучасному сьогоденні діти не забувають про Свого Творця, а ще більше прагнуть дізнатися про Нього у такій не вимушеній формі.

Спаси Господь всіх, хто потрудився для того, щоб відбувся цей православний табір: священиків, вихователів, а особливо, кухарочок, які раненько вставали, щоб приготувати для всіх різних смаколиків.

Літній відпочинок закінчився і кожен учасник повіз в свої домівки дитячі враження, а також невеличкі молитовники від організаторів табору, щоб їхні молитви продовжували звучати і в рідних домівках.

One thought on “Православний відпочинок дітей поблизу санаторію Червона калина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *